Rodi

Kingma Makelaars gooit een balletje op

Kingma Makelaars - met op de foto makelaar Marco Mosselman - sponsort het WFK tennistoernooi in Enkhuizen. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Kingma Makelaars - gevestigd in Hoorn en actief in oostelijk West-Friesland - is hét makelaarskantoor waar professionals de woningmarkt op een nieuwe, ándere manier benaderen: verrassend, lekker duidelijk en afgestemd op verschillende 'smaken'.


En dat intussen het balletje ook in Enkhuizen en omstreken begint te rollen, zal niemand verbazen. Dankzij makelaar Marco Mosselman, geboren en getogen in Enkhuizen en met jarenlange ervaring in de makelaardij, is er sprake van een grote dosis kennis en ervaring in dit gebied. Dat werpt zijn vruchten af. Door een groot netwerk en zijn expertise in deze regio, groeit het marktaandeel van Kingma Makelaars. Het enthousiaste en hoog gekwalificeerde team dat achter hem staat, maakt Marco slagvaardig en flexibel.
Van 16 tot en met 24 juni vindt het mooie WFK tennistoernooi plaats in Enkhuizen. Kingma Makelaars sponsort dit toernooi én Marco is op de baan actief. "De ongekende passie op de baan is vergelijkbaar met mijn vakgebied: doen waar je goed in bent én waar je plezier in hebt. Dat maakt niet alleen het tennisspel fantastisch, maar óók de verkoop of aankoop van een woning." Nieuwsgierig? Neem dan contact op via 0229-279697, 06-55253391 of info@kingmamakelaars.nl. "Want ook de verkoop of aankoop van een woning is een spannend spel dat voorál in de huidige markt een goede aanpak met de juiste strategie vraagt."

Artikel geplaatst op donderdag 03 mei 2018 - 14:22