Rodi

Kamado-barbecues bij EP:Beerepoot

Alle formaten van Kamado-barbecues zijn uit voorraad leverbaar en ook voor kolen en accessoires kunnen klanten bij EP:Beerepoot terecht. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Het is weer tijd om lekker te gaan barbecueën met familie en vrienden. Want de ultieme lentegeur is natuurlijk die van een goed opgestookte barbecue!


Grillen, bakken, koken, stoven, roken, slow cooking... de Kamado-barbecues bij EP:Beerepoot zijn echte alleskunners. Naast The Bastard en Big Green Egg zijn nu ook de Kamado-barbecues van Kamado Joe verkrijgbaar; de meest innovatieve barbecue van dit moment. Met zijn gepatenteerde luchtschuif, revolutionaire scharnier en dubbeldikke pakking voor luchtdichte afsluiting, is hij klaar voor elke culinaire uitdaging. Dankzij het unieke keramiek van Kamado-barbecues is de temperatuur tot op de graad nauwkeurig te regelen, met als resultaat overheerlijke en malse vlees-, vis- of groentegerechten met de pure BBQ-smaak. Alle formaten zijn uit voorraad leverbaar en ook voor kolen en accessoires kunnen klanten bij EP:Beerepoot terecht. De winkel wordt niet voor niets de Kamado-specialist genoemd!
Ook voor een moederdagcadeau slagen klanten bij EP:Beerepoot zeker. Maison Berger heeft een speciaal moederdagpakket; een prachtige brander, die de lucht in de kamer zuivert, tezamen met een overheerlijk parfum. Dus nooit meer last van onaangename geurtjes. Of loop eens binnen voor trendy woonaccessoires van Blomus; servies, kussens, windlichten, vloerkleden, potten en klein meubilair zoals sidetables en salontafeltjes in alle prijsklassen.
Een mooie aankoop gedaan in een van de winkels of in de webshop? Vergeet dan niet de unieke actiecode in te vullen op www.epbeerepoot.nl. Met deze code maken klanten kans op één van de elektronicapakketten ter waarde van 5995 euro. Of win het aankoopbedrag retour! De winkel in Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Artikel geplaatst op zondag 13 mei 2018 - 06:00