Rodi

De skyline van Hoorn vanaf 2020...

De TOREN van Hoorn biedt uitzicht over het groene West-Friesland en het IJsselmeer. (Foto: aangeleverd)

HOORN - Ad Geerdink verwoordde het in zijn speech tijdens het slaan van de eerste officiële paal als volgt: "TOREN – de bouw van een nieuw baken van Hoorn. Ik zie het project TOREN als het zichtbare symbool van het herwonnen zelfvertrouwen van Hoorn, dat zich steeds meer profileert en ontwikkelt als het centrum van West-Friesland. Een gebouw dat de skyline van Hoorn opnieuw definieert."


De TOREN van Hoorn biedt uitzicht over het groene West-Friesland. Een unieke woonbeleving door stilte, licht, ruimte en rust met overal licht en zicht. De TOREN geeft een uniek uitzicht over Hoorn en het IJsselmeer. De sfeervolle appartementen bevinden zich nabij het centrum van Hoorn en worden standaard voorzien van vloerverwarming, een luxe keuken en een compleet afgewerkte badkamer. Ook worden de appartementen voorzien van een vooruitstrevend verwarmings-/koelingssysteem, waardoor het mogelijk is om tijdens warme dagen de appartementen te koelen. Zeker tijdens de zomernachten kan dit helpen bij een goede nachtrust. Alle appartementen zijn comfortabel, modern en beschikken over een riante zonnige buitenruimte.
Elke donderdag van 16.00 tot 17.00 uur wordt een inloopuur gehouden in het Scholtens Kantoor aan de Geert Scholtenslaan 10 in Wognum. Met de Virtual Reality-bril kan het digitale appartement doorlopen worden. Ervaar de grootte van het appartement en het werkelijke uitzicht! Kijk voor de beschikbaarheid van de appartementen op www.wonen-hoorn.nl. Koop ook een stukje van de skyline van Hoorn!

Artikel geplaatst op zondag 13 mei 2018 - 06:00