Rodi

Magazijnleegverkoop bij EP:Beerepoot

Het hele magazijn wordt opgeruimd om plaats te maken voor de allernieuwste modellen. (Foto: aangeleverd)

ZWAAGDIJK-OOST - Het magazijn van EP:Beerepoot in Zwaagdijk-Oost opent zondag 27 mei om 10.00 uur de deuren voor de populaire magazijnleegverkoop. Profiteer acht dagen lang van extreem hoge kortingen op elektronica van topmerken.


Het hele magazijn wordt opgeruimd om plaats te maken voor de allernieuwste modellen en dat levert spectaculaire aanbiedingen op. Wasmachines, drogers, (Oled)televisies, stofzuigers, koelkasten, inbouwapparatuur, koffiemachines en audio gaan weg voor bodemprijzen. Prachtige producten van onder andere Liebherr, Bosch, Samsung, Siemens, Philips, Miele, HEOS, Sonos, Bose, Sony, LG, Jura en AEG zijn aanwezig, maar ook de mooiste barbecuemerken.
Veel klanten weten de weg naar het magazijn te vinden. Niet alleen vanwege de hoge kortingen, maar ook vanwege het uitgebreide advies, de ongekende service en garantie die zij van EP:Beerepoot gewend zijn. Een mooie aankoop gedaan, maar geen ruimte in de auto? Maak zondag 27 mei gratis gebruik van de Mercedes-Benz-bestelwagens van Gomes.
Van zondag 27 mei tot en met 3 juni is iedereen welkom op Bollenmarkt 15 in Zwaagdijk-Oost (WFO-terrein). Beide zondagen is het magazijn van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Van 28 mei tot en met 2 juni zijn de deuren van 10.00 tot 18.00 uur open. Meer informatie: www.epbeerepoot.nl.

Artikel geplaatst op zondag 27 mei 2018 - 06:00