Rodi

TRM: de methode tegen allergieën

TRM werkt zonder medicatie of voedingssupplementen en ook zonder naalden en prikken. (Foto: aangeleverd)

ZWAAG - TRM (Total Reset Methode) is dé methode om intoleranties en allergieën, zoals hooikoorts, zonneallergie en voedselallergieën te behandelen. Henk Nijenhuis van Zang Fu Balancing, gevestigd in Zwaag, is een erkend Total Reset-therapeut.


Total Reset biedt uitkomst bij de meeste allergieën. Vaak verdwijnen klachten geheel, soms is er alleen een verlichting (waar de patiënten dan ook al erg blij mee zijn) en soms is een ‘jaarlijks onderhoud’ nodig om klachtvrij te blijven. Dit alles zonder medicatie of voedingssupplementen en ook zonder naalden en prikken. De allergie wordt uitgetest door middel van een spiertest die bij kinesiologie ook wordt gebruikt. Vervolgens wordt door een rugmassage het immuunsysteem gereset en middels acupunctuurpunten wordt de nieuwe informatie aan alle cellen van het lichaam doorgegeven. Het klinkt misschien als hocus pocus, maar het werkt. En dat is wat telt! Het is door deze werkwijze een kindvriendelijke methode.
Meer weten? Neem contact op met Henk Nijenhuis (0229-796515), bekijk de website www.totalresetmethode.nl of mail naar info@zangfu.nl.

Artikel geplaatst op zondag 10 juni 2018 - 06:00