Rodi

Zomer vol verbouwingsvoordeel bij Van der Linden van Sprankhuizen

Opel-dealer Van der Linden van Sprankhuizen in Hoorn wordt verbouwd. De werkzaamheden zijn sinds februari in volle gang. (Foto: aangeleverd)

HOORN - Het zal bijna niemand ontgaan zijn: Opel-dealer Van der Linden van Sprankhuizen in Hoorn wordt verbouwd. De werkzaamheden zijn sinds februari in volle gang en het resultaat begint inmiddels zichtbaar te worden. Zo kunnen vanaf juli de eerste klanten ontvangen worden in de nieuwe ontvangstruimte.


Ondertussen wordt buiten druk gewerkt aan het occasionplein dat straks plaats biedt aan meer dan honderd occasions. Aan de buitenkant van het pand verschijnen de eerste platen van de nieuwe Opel signing al. Na de zomer staat aan de Berkhouterweg een prachtige, zestienhonderd vierkante meter moderne showroom, omringd door groene hagen. De huidige indeling en verouderde uitstraling van het vijftig jaar oude pand sloten niet meer aan bij de nieuwe look van Opel. Daarom werd besloten tot een grootse verbouwing. Maar bij verbouwen hoort helaas ook overlast. Van der Linden van Sprankhuizen begrijpt dat klanten hier hinder van ondervinden. Daarom kunnen zij de hele zomer nog genieten van voordelige verbouwingsaanbiedingen.
Stoer, eigenzinning en voorzien van high-tech functionaliteiten: de KARL ROCKS Online Edition combineert een gespierd karakter met stijlvolle details en innovaties. De standaard SUV stylingelementen, zilverkleurige dakrails en 15" Bi-Color velgen maken het stoere plaatje compleet. Het is niet voor niets de meest verkochte Opel van 2017. Er zijn nog slechts veertien Opel Karl Rocks 1.0 Online editions met tijdelijk 1.595 euro korting verkrijgbaar. Wees er snel bij, want op is op!

Bouwvak Voordeeldagen

ZZP’ers opgelet! Met de bouwvak in het vooruitzicht is er eindelijk tijd om een nieuwe bus uit te zoeken. Met de lichte bedrijfswagens van Opel is er voor iedere vakman wel een geschikte bus. Kom vanaf 13 juli langs tijdens de Bouwvak Voordeeldagen.
"Tijdens de gehele periode blijft onze showroom gewoon bereikbaar. Uiteraard is iedereen ook van harte welkom om de tekeningen van de verbouwplannen te bekijken", aldus Wouter van der Voort, directeur Opel bij Van der Linden van Sprankhuizen. Geen last ondervinden van de verbouwing? Dan komt Van der Linden van Sprankhuizen gewoon thuis langs. Geniet deze zomer van het comfort van de LVS @home service. Een afspraak kan gemaakt worden via het klantcontactcenter op 0229-236464.

Artikel geplaatst op zondag 24 juni 2018 - 06:00