Rodi

Summer, sale én service bij EP:Beerepoot

REGIO - De SummerSale gaat dit weekend van start bij EP:Beerepoot. Kom langs en profiteer van extreem hoge kortingen, oplopend tot vijftig procent. Op zoek naar zeer scherp geprijsde elektronica, kookgerei en (woon)accessoires van topmerken? Dan is dit het moment om gezellig te komen shoppen bij een van de winkels.


EP:Beerepoot pakt groots uit tijdens de SummerSale. In de winkels wordt ruimte gemaakt voor de allernieuwste producten en daar profiteert de klant van. Op onder andere wasmachines, (OLED)televisies, geluidssystemen, (robot)stofzuigers, inbouwapparatuur, keukenmachines en -accessoires gelden spectaculaire kortingen. Maar wees er snel bij, want op is op. Uiteraard ontvangen klanten bij alle producten de garantie en service die zij van EP:Beerepoot gewend zijn.
EP:Beerepoot is al vijftig jaar hét adres voor een uitgedacht assortiment dat volledig bestaat uit producten van gerenommeerde merken, een gedegen aankoopadvies, marktconforme prijzen, vertrouwde gezichten op de werkvloer en een professioneel servicecentrum waar klanten terecht kunnen met hun vragen. Ook de eigen bezorgers en gecertificeerde monteurs staan klaar. In de modern ingerichte winkels is alles te vinden op het gebied van beeld en geluid, huishoudelijke apparaten, witgoed, inbouwapparaten en persoonlijke verzorging.
Een greep uit de aanbiedingen is te vinden in de folder in de bijlage en op www.epbeerepoot.nl, maar natuurlijk is iedereen ook van harte welkom in de winkels. De winkels Hoorn en Schagen zijn zondag 24 juni geopend van 12.00 tot 17.00 uur. De koffie en ervaren adviseurs staan klaar. Kortom: summer, sale én service!

Artikel geplaatst op zondag 24 juni 2018 - 06:00