Rodi

Open dag Kindercentrum Berend Botje Hoorn-Huesmolen

Berend Botje komt tijdens de open dag met een feestelijk programma met allerlei activiteiten. (Foto: Hélène de Bruijn)

HOORN - Pastakettingen rijgen, muziek maken met een djembé, henna schminken; het kan allemaal tijdens de open dag van Kindercentrum Berend Botje Hoorn-Huesmolen. Zaterdag 7 juli worden bezoekers ontvangen door een stewardess en piloot en begint de reis om de wereld. Van 10.00 tot 13.00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het kindercentrum. Er is van alles te doen.


Elk jaar organiseert het kindercentrum, gevestigd aan De Huesmolen 222, een open dag. Deze dag is er een feestelijk programma voor kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes en buren: iedereen is welkom. Bij binnenkomst beginnen bezoekers op Schiphol en reizen zij om de wereld met stops in verschillende landen. Bij elk land zijn er activiteiten, waarmee stempels in een paspoort worden verzameld. Bij een vol paspoort kan een bezoeker een ijsje halen.
De open dag is ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor kinderopvang bij Berend Botje. Neem een kijkje in de groepsruimtes, krijg een indruk van de sfeer en stel vragen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen.
Kijk voor meer informatie op www.berendbotje.nl.

Artikel geplaatst op zondag 01 juli 2018 - 06:00