Rodi

Fietsenstunt.nl opent derde winkel in Hoorn

Ton Lakeman jr.: "Een snoepwinkel voor wie gek is van fietsen." (Foto: aangeleverd)

HOORN - "M'n vader begon in 1965 in Onderdijk in een oude bollenschuur met het repareren van fietsen. Dit groeide uit tot een winkel die na verloop van tijd te klein werd. We openden een tweede vestiging in Wieringerwerf, maar de groei blijft doorgaan. Zaterdag 30 juni openden we de deuren van een derde winkel in Hoorn", vertelt Ton Lakeman jr. enthousiast. Iedereen is welkom in het Experience Center van Fietsenstunt.nl aan de C.J.K. van Aalstweg 8.


De nieuwste winkel van 2500 vierkante meter heeft twee etages. Ton: "Een snoepwinkel voor wie gek is van fietsen. Er is een grote showroom met nieuwe fietsen en allerlei accessoires zoals kleding en fietsmanden. We bieden een uitgebreid assortiment, variërend van kinderfiets tot stadsfiets en van elektrische fiets tot bakfiets." De winkel telt twee werkplaatsen en is op werkdagen al om 07.00 uur geopend. "Op die manier kunnen mensen vóór hun werk- of schooldag al hun fiets bij ons brengen. Een leenfiets is altijd beschikbaar." In 2012 begon Fietsenstunt.nl met online fietsverkoop. "Een combinatie van het oude en nieuwe tijdperk. Het onmiskenbare vakmanschap en de digitale wereld vullen elkaar uitstekend aan. Sommige mensen oriënteren zich via de webshop en komen dan toch graag naar de winkel. Anderen doen dat juist andersom. Toen we met de online verkoop begonnen hadden we natuurlijk nooit kunnen bedenken dat ons bedrijf deze groei zou doormaken. Een fysieke en een online winkel is eigenlijk als 1 1 = 3." Internet is onmisbaar volgens Ton, maar is wel een verlengstuk van de winkel. "We ontvangen de klant graag in onze winkels, om het persoonlijk contact en onze service te laten ervaren. Wij verkopen niet zozeer fietsen, maar fietsbeleving. Fietsplezier, daar draait het wat ons betreft om. De klant hoeft bij ons niet alleen te kopen vanwege de prijs, wij willen hem meer bieden, zoals een eerlijke en onafhankelijke advisering en goede service."
De nieuwe winkel is zaterdag 30 juni onder grote belangstelling geopend. De openingsaanbiedingen zijn de hele maand juli nog geldig. Meer informatie: www.fietsenstunt.nl.

Artikel geplaatst op zondag 08 juli 2018 - 06:00