Rodi

'Auto wassen wordt een beleving'
Hypermoderne autowasstraat naast McDonald's Hoorn

Zo moet de nieuwe autowasstraat in Hoorn eruit gaan zien. Een modern complex met veel glas, licht en ruimte. (Foto: aangeleverd)

HOORN - De broers John en Charl van Zijl, eigenaren van Autocleanservice Purmerend, waren al een tijd op zoek naar een stuk grond voor een tweede filiaal. Het stuk grasland achter de McDonald's in Hoorn trok hun aandacht. "Een perfecte locatie", vindt Charl. "Dicht bij de A7 en de binnenstad én naast een van de drukst bezochte filialen van McDonald's in Nederland. Ook voor de omliggende dorpen liggen we centraal. Begin juni is de bouwvergunning rondgekomen en onder de naam Van Zijl Carwash Hoorn openen we in maart/april 2019 op deze plek een spiksplinternieuwe wasstraat."


In september gaat de bouw van het in totaal drieduizend vierkante meter grote complex van start. De autowasstraat krijgt een kettingbaan van maar liefst vijftig meter. "We maken gebruik van een Amerikaanse machine en kunnen straks grote aantallen auto's per uur wassen. Klanten hoeven dus nooit lang te wachten", laat Charl weten. "De auto wassen wordt straks echt een beleving. In de wasstraat komt bijvoorbeeld speciale verlichting, wat voor een bijzonder kleurrijk effect zorgt." Nadat de auto gewassen is, kunnen klanten - ook overdekt - gratis de auto stofzuigen. Buiten de hal worden nog vijf wasboxen - afkomstig uit Italië - gerealiseerd. De onderneming in Purmerend is volgens Charl een groot succes door de service en aandacht voor hun klanten. Op deze punten willen ze zich in Hoorn ook onderscheiden. "Op die locatie gaan we een stuk extra service bieden. Wat dat precies inhoudt, blijft nog even een verrassing", lacht Charl. "Onze klanten profiteren er in ieder geval zéker van. Bovendien wordt het een prettige plek met veel glas, licht en ruimte. Ook niet onbelangrijk."
Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond deze nieuwe, hypermoderne wasstraat? Like de Facebookpagina ('Carwash Hoorn') en kijk voor meer informatie op www.carwashhoorn.nl.

Artikel geplaatst op zondag 15 juli 2018 - 06:00