Rodi

Ontspannend afslanken met Easyslim.nu

Vet verbranden, stevigere spieren of een strakkere huid? Easyslim.nu biedt hulp. (Foto: aangeleverd)

HOORN - 'Heerlijk ontspannend'. Een cliënt bij Easyslim.nu in Hoorn verlaat de behandelkamer met een zucht van verlichting. Eigenaresse Lisette reageert met een warm 'Tot de volgende keer' en maakt een uitnodigend gebaar naar de vrouw die op haar beurt wacht. Het is druk bij Easyslim.nu: allemaal mensen die vet willen verbranden, stevigere spieren wensen of een strakkere huid.


Easyslim.nu beschikt over een apparaat dat vet verwijdert met ultrasound-techniek en spieren traint met elektro-stimulatie. Klanten op de behandeltafel krijgen elastische banden om buik, taille, heupen en bovenbenen. Daaronder worden pads geschoven die zijn aangesloten op het revolutionaire apparaat. Terwijl de klant veertig minuten rustig ligt, doet het zijn werk: vet wordt verbrand, spieren getraind. "Al na één behandeling meet je resultaat", zegt eigenaresse Lisette. "Ideaal voor wie wil afslanken. Ook wie onvoldoende kan bewegen door bijvoorbeeld een ziekte, blessure, overgewicht of ouderdom traint bij Easyslim.nu spieren en verbrandt vet." Om blijvend resultaat te boeken, wordt de behandeling met regelmaat herhaald. Eerst wekelijks. Als het doel dat men zich stelde, is bereikt, volstaat een frequentie van eens per vier tot zes weken. "Het apparaat is effectief omdat het spieren aanspant met een intensiteit die in een sportschool nooit kan worden behaald."
Een intake en proefbehandeling kosten nu samen 39 euro (in plaats van 69 euro). Deze actie geldt tot en met 29 juli 2018. Nieuwsgierig hoe het werkt? Maak nu een afspraak. Het adres is De Factorij 33 in Zwaag. Telefoon: 06-82449831. E-mail: hoorn@easyslim.nu. Kijk ook op www.easyslim.nu.

Artikel geplaatst op zondag 15 juli 2018 - 06:00