Rodi

Hoge temperaturen én kortingen bij EP:Beerepoot

(Foto: aangeleverd)

REGIO - De zomer dendert lekker door en de temperatuur blijft extreem hoog; net als de kortingen tijdens de laatste week van de SummerSale bij EP:Beerepoot. Kom snel langs en profiteer van kortingen oplopend tot vijftig procent.


Op zoek naar zeer scherp geprijsde elektronica, kookgerei en (woon)accessoires van topmerken? Dan is dit het moment om gezellig te komen shoppen bij een van de winkels, want tijdens de SummerSale wordt ruimte gemaakt voor de allernieuwste producten. Wasmachines, (OLED)televisies, (robot)stofzuigers, koelkasten, drogers, inbouwapparatuur, koffiemachines en audio gaan weg voor bodemprijzen. Uiteraard geldt op alle producten de garantie en service die klanten van EP:Beerepoot gewend zijn.
Dit jaar viert EP het vijftigjarig bestaan. Nog altijd vernieuwend, maar met dezelfde vertrouwde, optimale service en persoonlijke aandacht van weleer. En hoe kan dit jubileumjaar beter gevierd worden dan met de bekroning tot 'Beste Winkelketen van Nederland'? Wie vindt dat EP moet winnen, kan een stem uitbrengen op www.bestewinkelketen.nl/ep. Maak zo bovendien kans op een Apple iPad mini, één van de vijftig staatsloten of één van de tien VVV-cadeaukaarten.
Een greep uit de SummerSale-aanbiedingen is te vinden in de folder in de bijlage en op www.epbeerepoot.nl, of kom langs in een van de winkels. Kortom; Summer, Sale én Service!

Artikel geplaatst op zondag 22 juli 2018 - 06:00