Rodi

Dikke cheque voor kinderafdeling WFG
Netwerk en Berend Botje werken samen voor goed doel

De cheque werd vol trots overhandigd aan het team van de kinderafdeling in het Westfriesgasthuis. (Foto: aangeleverd)

HOORN - Fancy Fair XL was een daverend succes. Het resultaat: 3500 euro! Meer dan vierhonderd kinderen kwamen zondag 8 juli naar de stadsspeeltuin en deden mee aan allerlei leuke activiteiten. De volledige opbrengst van Fancy Fair XL gaat naar het goede doel: 'Een thuis in het ziekenhuis'.


Dankzij vele sponsors werden heel wat prijzen weg gegeven tijdens de loterij tijdens Fancy Fair XL. Ook met de verkoop van stempelkaarten werd geld opgehaald. Je kon een stempelkaart kopen waarmee je allerlei leuke activiteiten kon doen, zoals je ridderdiploma halen, brand blussen bij de échte brandweer, koek happen en blik gooien.
Stichting Netwerk en Kinderopvang Berend Botje hebben samen Fancy Fair XL georganiseerd om geld in te zamelen voor de actie 'Een thuis in het ziekenhuis'. De kinderafdeling van het Westfriesgasthuis is vernieuwd en voldoet aan alle eisen om goede zorg te verlenen, maar het thuisgevoel ontbreekt. En juist dat blijkt heel belangrijk te zijn bij het genezingsproces. Om dit te realiseren, wordt via allerlei verschillende acties geld ingezameld. De volledige opbrengst van de Fancy Fair XL is bijna 2550 euro en met een aantal andere acties op kinderdagverblijven is ook nog eens 650 euro opgehaald. Berend Botje vult het totaalbedrag aan naar 3500 euro. Deze cheque is woensdagmiddag 18 juli vol trots overhandigd in het ziekenhuis aan het team van de kinderafdeling.

Artikel geplaatst op zondag 22 juli 2018 - 06:00