Rodi

'Aanwinst voor de wijk én het dorp'
Nieuwe visspeciaalzaak Hoogland in Bangert en Oosterpolder

De visspecialist biedt haar klanten een zeer uitgebreid assortiment met onder andere zalm, forel, makreel, rog, schelvis, tonijn, zeeduivel, zeewolf en garnalen. (Foto: Vincent de Vries/RM)

ZWAAG - In het spiksplinternieuwe winkelcentrum in de wijk Bangert en Oosterpolder in Zwaag heeft Hoogland Vis begin mei z'n vierde zaak geopend. De andere moderne visspeciaalzaken van Hoogland zijn te vinden in Hoorn (Kersenboogerd), Purmerend en Alkmaar. "We zijn hier in Zwaag enthousiast ontvangen", vertelt de tevreden eigenaar Jan Hoogland. "Een mooie aanwinst voor de wijk én het dorp."


De visspecialist biedt haar klanten een zeer uitgebreid assortiment met onder andere zalm, forel, makreel, rog, schelvis, tonijn, zeeduivel, zeewolf en garnalen. "De haring komt vers van het mes en onze trots is ons homarium met kreeft. In de zaak hebben we ruime zitgelegenheid zodat klanten ter plekke van hun vis kunnen genieten. Ook diverse soorten visplates en fish and chips ontbreken niet." Dol op kibbeling? Kom dan zeker op maandag langs bij Hoogland. "Dan is het bij ons elke week 'kibbelingdag'; voor vijfhonderd gram betalen klanten dan zes euro. Daar serveren we een heerlijke, huisgemaakte saus bij."
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Visspeciaalzaak Hoogland is ook op zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Het adres is Hollandse Cirkel 1 in Zwaag. Telefoon: 0229-343344. Meer informatie: www.hooglandvis.nl.

Artikel geplaatst op zaterdag 28 juli 2018 - 06:00