Rodi

Hele Hete Zomerweken bij EP:Beerepoot

REGIO - De tropische dagen worden aaneengeregen en het einde is nog lang niet in zicht; de zomer van 2018 is heet. En het wordt alleen nog maar heter, want de Hele Hete Zomerweken van EP:Beerepoot zijn van start. Profiteer van hoge kortingen op de heetste modellen.


Een aangename temperatuur, een zomers muziekje, zonnige adviseurs en de geur van verse koffie. Dat is lekker binnenkomen! EP:Beerepoot doet er alles aan om de klant het ideale vakantiegevoel te geven. De zoektocht naar de beste elektronica geeft meer energie dan een zonnige dag. Vooral omdat klanten tijdens de Hele Hete Zomerweken ook nog eens profiteren van extreem hoge kortingen. Wasmachines, drogers, televisies, ovens, stofzuigers en audiosystemen van gerenommeerde merken zijn fors in prijs verlaagd. Dit geldt natuurlijk ook voor kookgerei, -machines en -accessoires. Voor wie meer van de kou houdt: ook vriezers, koelkasten, ventilatoren en airco's gaan weg voor verrassend lage prijzen. Op zoek naar zeer scherp geprijsde elektronica met uitstekende service? Smeed het ijzer als het heet is en bekijk de folder.
Het ultieme zomergevoel? Barbecueën! Wegens overweldigend succes geeft EP:Beerepoot nóg meer gratis BBQ-workshops weg. Leer van een echte grillmaster alle basistechnieken op de populaire Kamado-BBQ’s. Kijk voor informatie op www.epbeerepoot.nl en schrijf in.

Artikel geplaatst op zondag 05 augustus 2018 - 06:00