Rodi

Fixed4u: reparaties aan tablets en smartphones

Eigenaar Menno Bliek heeft zijn diensten uitgebreid met het repareren van tablets en smartphones. (archieffoto Rodi Media)

ZWAAG - Is de tablet of smartphone defect? Sinds drie weken kunnen mensen dan terecht bij Fixed4u aan De Oude Veiling 2b in Zwaag. Eigenaar Menno Bliek runde daar al Momotica, een winkel die alles verkoopt op het gebied van domotica (huisautomatisering), en heeft zijn diensten uitgebreid met het repareren van tablets en smartphones.


Menno voert alle reparaties aan tablets en smartphones uit, behalve aan het moederbord. "Verder zijn klanten welkom met allerlei soorten klachten, zoals een gebroken scherm, accuproblemen, vochtschade en oplaadproblemen. Of het nu om een iPhone of Samsung gaat, wij repareren het allemaal. Bovendien krijgen klanten op de reparaties drie maanden garantie en op de onderdelen zit zes maanden garantie."
Geen tijd om de smartphone of tablet langs te brengen in de winkel? Fixed4u komt hem gratis thuis ophalen bij mensen die binnen bepaalde postgebieden wonen. Dat kan zelfs ook 's avonds. Kijk voor meer informatie op de website.
Fixed4u, De Oude Veiling 2b in Zwaag. Telefoon: 0229-505595. Website: www.fixed4u.nl. De winkel is zondag 5 augustus geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Artikel geplaatst op zondag 05 augustus 2018 - 06:00