Rodi

Finaleopruiming bij Hoek VT

Hoek VT houdt nog één keer een grote finaleopruiming om plaats te maken voor de nieuwe collecties van 2019. (Foto: aangeleverd)

BOVENKARSPEL - Hoek VT aan Middenweg 4 in Bovenkarspel houdt deze week nog één keer een grote finaleopruiming om plaats te maken voor de nieuwe collecties van 2019.


"Wij willen graag ieder voorjaar een nieuw beeld brengen in de winkel", vertelt Sander Bollekamp van Hoek VT. "De opruiming geldt op showroommodellen tuinmeubels, maar ook alles wat we op voorraad hebben in het magazijn en op de nieuwste collectie. Kortingen variëren van 25 tot 60 procent. Uiteraard krijgt u op alle tuinmeubels de volledige garantie en monteren wij alles volledig en bezorgen het gratis thuis! Op onze slaapafdeling hebben we ook nog enkele boxsprings met hoge kortingen. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Wilt u weten wat we zoal in de collectie hebben? Kijk dan op www.hoekvt.nl. Een afspraak maken buiten de vaste openingstijden behoort ook tot de mogelijkheden. Zie onze grote advertentie op de achterpagina!"

Artikel geplaatst op donderdag 09 augustus 2018 - 09:35