Rodi

Mazda Pierre Hoorn e.o. viert tweejarig jubileum

Van links naar rechts: verkoopleider Marcel Kelder, service-adviseur Peter Blekemolen en verkoopadviseur Marko Krivokapic. (Foto: Vincent de Vries/RM)

ZWAAG - Nadat ruim twee jaar geleden het Mazda-dealerschap is overgenomen, is er een hoop gebeurd aan de Factorij 57 in Zwaag. De prachtige, in nieuwe Mazda-huisstijl ingerichte showroom mag zich verheugen op warme belangstelling van iedere autoliefhebber. Iedereen die op zoek is naar een nieuwe Mazda of een zorgvuldig onderhouden Mazda-occasion, kan er slagen.


Afgelopen maand werd de door vakpers én berijders bejubelde nieuwe Mazda 6 (met het zeer exclusieve Signature-uitrustingsniveau) als demonstratieauto beschikbaar gesteld in de showroom. Ook werd er een actie georganiseerd met als hoofdprijs een weekend heerlijk met de wind in de haren toeren in een gloednieuwe Mazda MX-5. Kortom, er is altijd reden genoeg om even langs te komen in de showroom, al is het alleen al om te genieten van de lekkere koffie en om alle nieuwe snufjes van Mazda te komen bewonderen, waaronder de mogelijkheid tot Apple Carplay. Door de alsmaar toenemende drukte krijgt Mazda Pierre Hoorn een vacature voor een 1e of 2e autotechnicus.
Belangstellenden zijn van harte welkom in een van de vestigingen. Regio Hoorn: Factorij 57, 1689 AK Zwaag en Regio Alkmaar: Nijverheidsstraat 8, 1704 RA Heerhugowaard. Uiteraard zijn veel meer leuke acties te vinden via www.mazdapierre.nl.

Artikel geplaatst op maandag 13 augustus 2018 - 15:58