Rodi

Lekker thuiskomen met EP:Beerepoot

REGIO - Heerlijk op vakantie geweest? Dan hoort thuiskomen er natuurlijk ook weer bij. Om het vakantiegevoel zo lang mogelijk vast te houden, heeft EP:Beerepoot speciale acties met vakantiegevoel geselecteerd. Bekijk snel de aanbiedingen in de folder in de bijlage of kom langs in één van de vijf sfeervolle winkels.


Met de geur van een verse kopje koffie wanen klanten zich weer even op een pittoresk terras. Dit vakantiegevoel thuis creëren en koffiezetten als een échte Barista? Kom dan een overheerlijke kop koffie bij EP:Beerepoot drinken. Medewerkers demonstreren graag de mogelijkheden van de koffiemachines. Overtuigd? Profiteer dan tijdelijk van één jaar gratis koffie bij geselecteerde modellen.
Bereid de heerlijkste wereldgerechten met de mooiste kookartikelen. Van wokpannen tot complete pannensets en van blenders tot keukenmachines, maar ook voor messen, servies, bestek en barbecues is EP:Beerepoot het juiste adres. Een ruim assortiment kookartikelen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs is op de eerste etage van de winkel in Hoorn te vinden.
Kennismaken met de mooiste merken en producten? Neem dan, geheel kosteloos, deel aan de workshops. Maak met de chefkok gemakkelijk heerlijke gerechten in de Magimix CookExpert en ontdek de prachtige pasta-traditie dankzij de KitchenAid-machines en accessoires. Of op zoek naar een (nieuwe) oven, maar eerst de verschillen en mogelijkheden van (stoom)ovens bekijken? Schrijf dan snel in. Op www.epbeerepoot.nl staat het complete aanbod.
Kortom: kom voor acties met vakantiegevoel, culinaire workshops én service naar EP:Beerepoot.

Artikel geplaatst op zondag 02 september 2018 - 06:00