Rodi

'Iedereen laten proeven van dit concept'
Tirza Sas opent unieke kapsalon in hartje Hoorn

Met haar enorme passie voor het kappersvak zorgt Tirza ervoor dat iedere klant met een goed gevoel weer naar buiten stapt. (Foto: Vincent de Vries/RM)

HOORN - Een laagdrempelige kapsalon waar mensen zich meteen thuis voelen en waar kwaliteit en klantvriendelijkheid vooropstaan. Dat is wat Tirza Sas (27) nastreeft in haar kapsalon Twenty-one Hairdressers die 1 september geopend is. Met haar enorme passie voor het kappersvak zorgt ze er - samen met kapsters Mariska en Lorenza - voor dat iedere klant met een goed gevoel weer naar buiten stapt. "Een stukje service en een passend advies horen daar natuurlijk bij. Ik wil gewoon het allerbeste voor mijn klanten", glundert Tirza.

Dat Tirza een gepassioneerd kapster is, blijkt wel uit het feit dat ze zowel in 2016 als 2017 in de categorie 'Color Vision' de publieksprijs én goud won bij de Wella TrendVision Award, een wedstrijd voor getalenteerde en creatieve hairstylisten. Een prachtige prestatie om trots op te zijn en waar haar klanten natuurlijk van profiteren. Die kunnen vanaf nu dus terecht in Tirza's eigen salon aan de Gouw 28 in Hoorn. De kapsalon heeft een huiselijke sfeer die een enorme rust ademt. Veel planten, een gezellig vloerkleed en een schommelstoel; het zorgt er allemaal voor dat klanten zich snel op hun gemak voelen. "Ik ben een echt mensenmens, het contact met mijn klanten vind ik heel belangrijk. Bovendien ben ik altijd eerlijk over de prijs. Die neem ik van tevoren met de klant door, zodat niemand bij de kassa voor verrassingen komt te staan. En natuurlijk vraag ik altijd wat de wensen van de klant zijn, maar ik geef ook graag een stukje advies. Als ik van mening ben dat het een tikkeltje mooier of beter kan, dan geef ik dat aan bij de klant. En dat wordt vaak erg gewaardeerd. Elke klant die bij mij komt, moet met het mooiste kapsel naar huis gaan", lacht Tirza. "Daarbij kijk ik ook naar de gezondheid van het haar. En als iets niet mogelijk is, vertel ik dat ook. Kwaliteit gaat vóór het resultaat." De service die Tirza hier biedt gaat ver. "Klanten kunnen als ze moeten wachten zelfs iets lekkers bestellen tegen een gereduceerd tarief, zoals een tosti of een soepje. Op zaterdag zijn verse jus d'orange en een croissantje verkrijgbaar. Dat maakt de kapsalon in mijn ogen uniek. Waar vind je dat nou? Het kappersvak is echt mijn grote passie. Het leukste wat er is. En ik ben heel blij dat ik hier in de kapsalon met mijn eigen concept kan werken. Daar wil ik heel graag iedereen van laten proeven!", besluit Tirza.
Twenty-one Hairdressers is te vinden aan de Gouw 28 in Hoorn. Klanten kunnen een afspraak maken via de website (www.twentyonehairdressers.com), maar gewoon binnenlopen kan ook. Leuk om te weten: Tirza biedt tegen een aantrekkelijke prijs drie knipmenu's voor dames en twee voor heren. Die variëren van wassen, knippen en drogen tot een heerlijke uitgebreide hoofdmassage. Kijk voor meer informatie op de website.

Artikel geplaatst op zondag 16 september 2018 - 06:00