Rodi

Race naar EP:Beerepoot

REGIO - De mooiste televisies van onder ander Samsung, LG en Sony zijn bij EP:Beerepoot tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd. Een mooie cashback zorgt ervoor dat klanten extra voordelig genieten van ongekend kijkplezier. Race naar één van de vestigingen voor de deelnemende modellen.


Naast deze scherpe prijzen biedt EP:Beerepoot een uitgedacht assortiment, gedegen advies, vertrouwde gezichten op de werkvloer en een professioneel servicecentrum waar klanten terecht kunnen met vragen. Daarnaast heeft EP:Beerepoot een vlotte bezorgdienst en een team met gecertificeerde monteurs. Elke dag worden door heel Noord-Holland de mooiste producten en de meest uiteenlopende (installatie)diensten geleverd. Extra zekerheid voor een aankoop? Informeer dan naar het Serviceplan. Als er iets gebeurt, is de aankoop met het Serviceplan verzekerd tegen ongevallen en defecten.
Maak kennis met de mooiste merken en producten en neem, geheel kosteloos, deel aan de workshops. Creëer met de chefkok heerlijke gerechten in de Magimix CookExpert en ontdek de prachtige pasta-traditie dankzij de KitchenAid-machines en -accessoires. Op zoek naar een nieuwe (stoom)oven? Bekijk online het complete aanbod.
Klanten krijgen dit feestjaar bij elke aankoop een unieke code. Controleer deze code op www.epbeerepoot.nl en maak kans op één van de elektronica-pakketten ter waarde van 5995 euro of win het aankoopbedrag terug.

Artikel geplaatst op zondag 16 september 2018 - 06:00