Rodi

Succesvolle samenwerking verzameld op Het Grootste Werkfestival

Het Werkfestival: een bron van inspiratie om arbeidsmarktvraagstukken gezamenlijk aan te pakken. (Foto: aangeleverd)

HOORN - Ondernemers en werkgevers, onderwijs- en overheidsvertegenwoordigers kunnen maandag 29 oktober beleven, horen en ervaren hoe samenwerken werkt tijdens de tweede editie van Het Grootste Werkfestival in Hoorn.


Oktober 2018, de Maand van het Werk in Noord-Holland Noord, wordt een expeditie door de jungle van de regionale arbeidsmarkt, met mooie initiatieven en projecten. De opbrengst? Een bron van inspiratie om arbeidsmarktvraagstukken gezamenlijk aan te pakken, want Samen Werkt in deze jungle! De resultaten komen samen op Het Grootste Werkfestival in Schouwburg Het Park nHoorn. Deelnemers zijn welkom vanaf 12.30 uur, om 13.00 uur start het programma.
Waar in 2017 450 deelnemers bij Het Grootste Werkfestival de opening van de Maand van het Werk meemaakten, is deze tweede editie in Hoorn de afsluiting van de Maand van het Werk. Een maand volledig in het teken van werk en arbeidsmarktontwikkelingen in de regio Noord-Holland Noord. Wat zijn voorbeeldinitiatieven in en buiten onze regio? Hoe vinden we elkaar en waar kunnen we elkaar versterken? Deze zoektocht leidt tot een expeditie over onze regionale arbeidsmarkt, waarvan de opbrengsten samenkomen tijdens Het Grootste Werkfestival. Met bijdragen van onder andere Arjan Postma, Dolf Jansen, Ionica Smeets, Menno Siebinga, Theo Meskers en Thom Verheggen.
Aanmelden kan via www.hetgrootstewerkfestival.nl. Hier is ook meer informatie te vinden over het programma en over het Grote Goede Doel Diner op 29 oktober, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het project 'Alleen jij bepaalt' van Stichting Laureus Nederland. Deelname aan Het Grootste Werkfestival is gratis.

Artikel geplaatst op zondag 30 september 2018 - 06:00