Rodi

Eetlezen in bibliotheek Hoorn

De lekkerste vrijwilligersbaan in het Leescafé van de bieb in Hoorn. Nieuwe vrijwilligers zijn welkom! (Foto: aangeleverd)

HOORN - Eetlezen (lezen tijdens het eten) is een woord dat bedacht is door Remco Campert en is een woord dat helemaal van toepassing is op het eetcafé in de stadsbieb van Hoorn.


Heerlijk een ontbijtje eten en de krant lezen. Of de boekenvangst alvast doorbladeren voordat je naar huis gaat, bij een geurig kopje cappuccino en een stuk appeltaart. Of jezelf belonen na een paar uurtjes studeren in de bieb met een pittige kop soep. Lekker warm, bij de radiator terwijl buiten de bladeren al van de bomen vallen en de wind tekeer gaat. Het is altijd lekker warm en gezellig in het Leescafé. Die sfeer wordt gemaakt door de medewerkers van het Leescafé! Samen met vrijwilligers zorgen de bijzondere medewerkers van Leekerweide voor de gezelligheid. En die gaat er in als zoete zelfgebakken koek! De samenwerking tussen de medewerkers en ondersteunende vrijwilligers, die maken het geheel.
Ook vrijwilliger worden? Neem contact op met Karen of Norma van Vrijwilligersnh via 0229-576416 of kijk op www.vrijwilligersnh.nl. Kijk voor de openingstijden op www.bibliotheekhoorn.nl.

Artikel geplaatst op zondag 07 oktober 2018 - 06:00