Rodi

Inruilweken EP:Beerepoot: kopen is geld besparen

REGIO - Tijdens de Inruilweken van EP:Beerepoot besparen klanten geld terwijl zij kopen. Dat klinkt tegenstrijdig, maar is logischer dan het lijkt. Elektronische apparaten worden namelijk steeds energiezuiniger. Daarom loont het altijd de moeite om het oude apparaat in te ruilen voor een nieuw model. En dankzij de nieuwste technieken ervaart de klant ook nog eens maximaal gebruiksgemak.


Is een huishoudelijk apparaat aan vervanging toe? Kom dan langs. Klanten ontvangen nu tijdelijk hoge inruilkortingen én besparen met een nieuw, energiezuinig model elke maand weer op de energierekening. Besparen gaat trouwens al heel snel. Wie bijvoorbeeld de oude condensdroger vervangt voor een moderne warmtepompdroger, bespaart minimaal honderd euro per jaar. Een warmtepompdroger hergebruikt de gegenereerde warme lucht telkens opnieuw. Dit in tegenstelling tot een condensdroger die de warme lucht uit de wastrommel naar buiten blaast. Ook op een koel-vriescombinatie valt goed te besparen. Een model van acht jaar oud gebruikt namelijk jaarlijks twee keer zoveel energie als een nieuw Amodel. Daarnaast ervaren klanten maximaal gebruiksgemak. Koelkasten met een No Frost-functie hoeven nooit meer ontdooid te worden. Wasmachines kunnen zichzelf doseren en dankzij Smart TV kijken we iets wanneer het ons uitkomt. Uiteraard extreem scherp dankzij 4K- en sinds korts zelfs 8K-resolutie.
Voordelig profiteren van de nieuwste mogelijkheden én besparen op de energierekening? Bezoek dan één van de EP:Beerepoot-vestigingen. Deze inruilactie is geldig op veel geselecteerde productgroepen zoals wasmachines, drogers, inbouwapparatuur, stofzuigers en televisies. Kortom: hoge inruilkortingen én de service van EP:Beerepoot.

Artikel geplaatst op zondag 14 oktober 2018 - 06:00