Rodi

Sfeer proeven tijdens Berend Botje Blind Date

HOORN - Toe aan verandering in het werk? Op zoek naar meer plezier? Werk doen dat goed in balans is met het privéleven? Kom dan dinsdag 30 oktober sfeer proeven bij Berend Botje.


Op deze inloopavond maken geïnteresseerden vrijblijvend kennis met de werkwijze en pedagogische visie van Kinderopvang Berend Botje. Ook gaan zij speeddaten met misschien wel toekomstige collega’s. Zij vertellen graag waarom zij het zo leuk vinden om bij Berend Botje te werken en beantwoorden alle vragen.
Kinderopvang Berend Botje is niet voor niets voor het tweede jaar op rij verkozen tot beste kinderopvangorganisatie van Nederland. De medewerkers van Berend Botje zijn gelukkig met hun baan en dat stralen ze uit in hun contact met de kinderen en hun ouders. Berend Botje investeert veel in de persoonlijke ontwikkeling van haar werknemers. Zo is er de eigen Berend Botje Academie, met een groot aanbod leuke, leerzame en interessante cursussen en trainingen.
Een hart voor kinderen? Een afgeronde pedagogische opleiding? Een baan hebben die er écht toe doet? Kom dan de Berend Botje-sfeer proeven tijdens de gezellige Blind Date in Kindercentrum Hoorn-Huesmolen, De Huesmolen 222 in Hoorn. Kom langs tussen 19.30 en 21.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Artikel geplaatst op zondag 28 oktober 2018 - 06:00