Rodi

Prijswinnaars bij Fietsenstunt Hoorn

De gelukkige winnaars mochten hun welverdiende prijs ophalen in de winkel. (Foto's: aangeleverd)

HOORN - Tijdens de feestelijke openingsweken van de Fietsenstunt Experience Store in Hoorn maakten alle kinderen die de kleurplaat inleverden kans op één van de vijf splinternieuwe kinderfietsen. Er zijn ongelooflijk veel kleurplaten binnen gekomen en alle kinderen hebben enorm hun best gedaan.


Elke dag weer lagen stapels kleurplaten op de toonbank en in de brievenbus. Voor de medewerkers van Fietsenstunt was het een feest om al die mooie kleurplaten te mogen bekijken. Er zijn heel mooie kleurplaten gemaakt, maar vele kinderen lieten het niet alleen bij kleuren. Een heleboel kinderen hadden met plakken en knippen van alles toegevoegd aan hun kunstwerkje. Het was moeilijk om de winnaars te kiezen, maar het is gelukt! Deze maand zijn de gelukkige winnaars in de winkel langs geweest om hun welverdiende prijs op te halen.
De gelukkige winnaars van de kinderfiets (ter waarde van driehonderd euro) zijn: Fabienne (5) uit Nibbixwoud, Mike (6) uit Hoogkarspel, Elise (8) uit Grootebroek, Liv (6) uit Zwaag en Demi (9) uit Hoorn. Heel veel fietsplezier met jullie nieuwe fiets!
Benieuwd naar de uitgebreide collectie kinderfietsen van 2019? Kom langs in de Fietsenstunt Experience Store, Doctor C.J.K. van Aalstweg 8 in Hoorn.

Artikel geplaatst op zondag 28 oktober 2018 - 06:00

Foto's