Rodi

Hoge inruilkortingen bij EP:Beerepoot

REGIO - Tijdens de Inruilweken van EP:Beerepoot besparen klanten geld terwijl zij kopen. Dat klinkt tegenstrijdig, maar is logischer dan het lijkt. Elektronische apparaten worden namelijk steeds energiezuiniger. Daarom loont het altijd de moeite om een oud apparaat in te ruilen voor een nieuw model. En dankzij de nieuwste technieken ervaren klanten ook nog eens maximaal gebruiksgemak.


Besparen gaat trouwens al heel snel. Een koel-vriescombinatie van acht jaar oud gebruikt jaarlijks twee keer zoveel energie als een nieuw Amodel. En een gemiddelde LED-televisie van nu levert 50% energiebesparing op ten opzichte van een LCD-televisie van vijf jaar oud. Minimaal honderd jaar besparen? Vervang dan de oude condensdroger voor een moderne warmtepompdroger.
Naast besparing ervaren klanten ook nog eens maximaal gebruiksgemak. Koelkasten met een No Frost functie hoeven nooit meer ontdooid te worden. Wasmachines kunnen zichzelf doseren, muziek streamt makkelijk draadloos uit de cloud en dankzij Smart TV kijken we iets wanneer het ons uitkomt.
Profiteer nu ook tijdelijk van hoge kortingen oplopend tot 50% op Spectral-meubels. Ontdek in de winkel in Hoorn meer dan 30 verschillende meubels van verschillende kleuren en materialen, breedtes, hoogtes en dieptes, met kleppen, deuren of lades en tal van extra (geluids)opties. Maar in ieder geval zonder een wirwar aan kabels…
Profiteren van de nieuwste mogelijkheden én besparen op de energierekening? Bezoek dan één van de EP:Beerepoot-vestigingen. Deze inruilactie is geldig op veel geselecteerde productgroepen zoals wasmachines, drogers, inbouwapparatuur, stofzuigers en televisies. Kortom; hoge inruilkortingen én de service van EP:Beerepoot.

Artikel geplaatst op donderdag 25 oktober 2018 - 15:50