Rodi

Vloerenpleinhoorn.nl: voor elke woonwens de juiste vloer

Vloerenpleinhoorn.nl bedient alle woonwensen op het gebied van houten vloeren, laminaat, pvc-vloeren en tapijten. (Foto: aangeleverd)

ZWAAG - De vloerspeciaalzaken Parket Floors, Cheap Vloeren en Veiling 99 bundelen hun krachten en lanceren samen de nieuwe website www.vloerenpleinhoorn.nl. De vloerspecialisten - allemaal te vinden op bedrijventerrein De Oude Veiling in Zwaag - hebben alle drie een eigen doelgroep voor ogen en bedienen zo alle woonwensen op het gebied van houten vloeren, laminaat, pvc-vloeren en tapijten.


In de showroom van Parket Floors aan De Oude Veiling 84 vinden klanten onder andere een enorme keuze aan houten, bamboe-, laminaat en parketvloeren. Maar ook tapijt en raamdecoratie behoren tot het assortiment. Klanten kunnen rekenen op een persoonlijk advies. Parket Floors heeft daarnaast een opmeetservice en de nieuwe vloer kan eventueel ook bezorgd en gelegd worden. Op dit moment zijn de pvc-vloeren erg populair. Ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk en hebben een harde toplaag. Ideaal voor gezinnen met kinderen of voor mensen met een actieve levensstijl. Opvallend is de opmars van de bamboevloeren die bekend staan om hun hoge duurzaamheid en hardheid. In de showroom laat Parket Floors verschillende voorbeelden zien.
Cheap Vloeren - samen met Veiling 99 te vinden aan De Oude Veiling 81 - biedt allerlei vloervariaties uit bestaande collecties uit binnen- en buitenland tegen bodemprijzen. De vloeren zijn bovendien vaak direct uit voorraad leverbaar. Door de grote inkoop en een meer eenvoudige presentatie kan Cheap Vloeren het prijspeil scherp en laag houden. Kortom; Cheap Vloeren is hét adres voor mensen die op zoek zijn naar kwaliteit, maar niet de hoogste prijs willen betalen.
Veiling 99 richt zich op een ander deel van de vloerenmarkt. Hier draait het om speciale partijen, overtollige voorraden en restpartijen die bij gerenommeerde vloerenbedrijven worden opgekocht. Ook het opkopen van faillissementpartijen hoort daarbij. De voorraad wisselt elke week. Naast het grote vloerenaanbod, kunnen klanten hier ook terecht voor eettafels, kasten en karpetten in allerlei soorten en maten.
Meer informatie: www.vloerenpleinhoorn.nl. Telefoon: 0229-504552.

Artikel geplaatst op zaterdag 10 november 2018 - 06:00