Rodi

Beleef de najaarsbeurs bij EP:Beerepoot

HOORN - De grootste najaarsbeurs in elektronica van Noord-Holland vindt van 22 tot en met 25 november plaats. Bij EP:Beerepoot in Hoorn prikkelen diverse demonstraties, presentaties en (dag)aanbiedingen de zintuigen. Kom horen, voelen, proeven en zien. Scherpe prijzen, deskundig advies en uitstekende service maken de beleving compleet.


EP:Beerepoot brengt klanten in direct contact met trends en innovaties op het gebied van elektronica. Beeld, geluid en smaak nemen de klant mee op reis. Proef de heerlijke koffie uit de koffiemachines en de verrassende gerechten die de koks bereiden met de keukenapparatuur. Bekijk de beelden op de nieuwste (OLED)schermen, levensechter dan ooit en tegenwoordig zelfs in 8K-resolutie. En beleef de geavanceerde (streaming) audioapparatuur in de sfeervolle luisterruimtes. Adviseurs van zowel EP:Beerepoot als van gerenommeerde merken nemen de klant mee in de wereld van innovatieve elektronica.

BBQ Festival

Zowel binnen als buiten worden de zintuigen geprikkeld. Want op zaterdag tovert EP:Beerepoot het parkeerterrein om tot een waar BBQ Festival en worden de mooiste barbecues, tuinhaarden en accessoires gepresenteerd. Proef het lekkerste vlees en de lekkerste vis, dressings en rubs en maak kennis met de wereldkampioenen BBQ.
Als speciale beursactie trakteert EP:Beerepoot de klant, bij aanschaf van geselecteerde producten, op waardecheques van Dirk de Wit Mode uit Bovenkarspel en Restaurant Meijer’s uit Medemblik. Uiteraard zijn de welbekende dagaanbiedingen ook van de partij. Zeker zijn van een dagaanbieding? Voorkom teleurstelling en reserveer deze online via www.epbeerepoot.nl.
Kom tussen 22 en 25 november langs bij EP:Beerepoot aan de Dr. C.J.K. van Aalstweg 16b in Hoorn. Meer informatie: www.epbeerepoot.nl.

Artikel geplaatst op zondag 18 november 2018 - 06:00