Rodi

Woonwensen binnen handbereik bij John Greuter Makelaardij

ZWAAG - Op zoek naar een appartement in de binnenstad of een boerderij tussen de West-Friese landerijen? John Greuter Makelaardij richt zich vanuit hartje Zwaag op wonen in West-Friesland. Voor alle woonwensen in deze makelaar het juiste adres.


Voordat John de stap nam om voor zichzelf te beginnen, werkte hij bij een tweetal gerenommeerde kantoren in Hoorn. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan en het makelaarsvak geleerd. John Greuter Makelaardij is gevestigd in een aangenaam kantoor op De Oude Veiling in Zwaag. Hier verovert John een plekje in de roerige woningmarkt van West-Friesland. "Je huis verkopen of een nieuwe woning kopen doe je niet dagelijks. Als je zo’n groot project aangaat is goeie begeleiding fijn", aldus John. "Het gaat dan ook vaak om de klik. Je hebt nauw contact met je makelaar, dus is het fijn als je op één lijn zit. Voordeel van een klein startend kantoor is dat je korte lijnen hebt en persoonlijk contact." Niet onbelangrijk is dat John Greuter, op dit moment zowel makelaar, boekhouder en schoonmaker van het kantoor, ervaring heeft op de West-Friese woningmarkt en voorzien is van een fijne dosis bouwkundige kennis. Dit maakt ook dat het kantoor VastgoedPro gecertificeerd kan zijn.
Benieuwd naar de mogelijkheden? John komt graag langs voor een gratis waardebepaling en om de woonwensen te bespreken. Wie kiest voor John Greuter Makelaardij, kan rekenen op een krachtige presentatie van de woning. John: "Tijdelijk zonder opstartkosten, wat toch al snel 750 euro scheelt."
John Greuter Makelaardij, De Oude Veiling 85b in Zwaag. Telefoon: 0229-506471. Meer informatie: www.johngreutermakelaardij.nl.

Artikel geplaatst op zaterdag 24 november 2018 - 10:14