Rodi

'Een heel bijzondere ervaring'
Minilift zorgt voor gladde huid en minder rimpels

Even lekker ontspannen, aan niets denken en ondertussen genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling; wie wil dat nou niet? (Foto: aangeleverd)

HOORN - Even lekker ontspannen, aan niets denken en ondertussen genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling; wie wil dat nou niet? Julia zit al jaren in het vak. Zij neemt graag ruim de tijd voor haar klanten en een leuke bijkomstigheid is dat de diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen een zeer gunstige prijs hebben. "Ik heb geen salonruimte die ik moet huren en dat merken mijn klanten ook in hun portemonnee."


Voordat de eigenlijke behandeling begint, maakt Julia het gezicht goed schoon en worden de wenkbrauwen geëpileerd. Ook verwijdert ze oneffenheden in het gezicht. "Ik werk met de producten van Dr. Eckstein, die op biologische basis zijn samengesteld." De minilift zelf is een cosmetische facelift en voelt aan als een soort masker. Nadat het product - dat onder andere aloë vera bevat - is aangebracht, moet het een halfuur intrekken. "Blijf dus rustig liggen en probeer je gezicht niet te bewegen", vertelt Julia. Het masker wordt steeds harder en ook al wil je je gezicht bewegen, het lukt écht niet meer. En dan volgt die bijzondere ervaring: je voelt dat het product zijn werk doet. Alle plekken op het gezicht beginnen te tintelen en het lijkt alsof de huid letterlijk strak getrokken wordt, op een heel aangename manier. De opperhuid en de dieper gelegen lagen worden geactiveerd. Dit zorgt ervoor dat de stofwisseling en de vochtcirculatie verbeteren en de rimpels minder zichtbaar zijn. Na een halfuur is het resultaat direct merkbaar: een super gladde huid en de rimpels zijn inderdaad minder te zien! Je voelt je weer helemaal fris; alsof alle moeheid uit je gezicht is verdwenen... De minilift-behandeling is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook geweldig om iemand cadeau te doen.
Ervaar ook het bijzondere gevoel van de minilift. Maak een afspraak met Julia via 0229-213335. Het adres is Rietzanger 75 in de Hoornse Kersenboogerd. Natuurlijk zijn ook andere gezichts- en lichaamsbehandelingen mogelijk. Of wat te denken van een heerlijke rugmassage? Informeer naar de mogelijkheden!

Artikel geplaatst op zondag 25 november 2018 - 06:00


Reacties (0)


Reageer