Rodi

Deze kerstvakantie naar het Museum van de 20e Eeuw
Laatste kans op Buurman & Buurman-expositie

HOORN - Kom deze kerstvakantie naar het Museum van de 20e Eeuw en maak kennis met het leven in de twintigste eeuw. Belangstellenden hebben nog maar een paar weken de tijd om de Buurman & Buurman-tentoonstelling te zien.


Het Museum van de 20e Eeuw is een waar feest der herkenning. Bezoekers ontdekken leuke voorwerpen van vroeger, maar leren ook over armoede, hard en lang werken en eenvoudige woonomstandigheden.
De tentoonstelling 'A JE TO!' van de twee klussende buurmannen is erg succesvol geweest. Ruim 55.000 mensen zagen hem al. Wie de expositie nog wil zien, kan dat nog doen tot en met de kerstvakantie. Jong en ouder reageert zeer positief op de door het museum gemaakte opstellingen en activiteiten. A JE TO! toont ruim veertig jaar Buurman & Buurman. Grote poppen, diorama’s, fotowanden, speel- en knutselplekken en de historie van de handige buurmannen die internationaal vooral bekend zijn als Pat en Mat.
Op zoek naar een mooi kerstcadeau? Dan is de museumshop de goede plaats. Hier is gegarandeerd het perfecte cadeau voor ieder budget te vinden. Met veel bijzondere en nostalgische artikelen. Speelgoed, Coca-Cola, aap-noot-mies, reclameborden, miniaturen van Hoornse monumenten, kaarten, spellen en nog veel meer. En nu nog heel veel Buurman & Buurman-artikelen uiteraard.
Meer informatie op www.museumhoorn.nl.

Artikel geplaatst op zondag 09 december 2018 - 06:00