Rodi

Smakelijke feestdagen met Hoogland Vis

Medewerker Mark Schotanus met een middelgrote schotel (6-7 personen, 55 euro) met onder andere huisgemaakte salades, gerookte aalfilet, twee soorten gerookte zalm, Hollandse garnalen, gamba's en gerookte makreel. (Foto: aangeleverd)

ZWAAG - De feestdagen zijn altijd een periode van lekker eten. Hoogland Vis in Zwaag springt daarop in en biedt het beste wat de zee te bieden heeft in de vorm van gevarieerde visschotels. Perfect voor de feestdagen!


De prachtig opgemaakte visschotels van Hoogland zijn samengesteld met de beste kwaliteit vis en met uiterste zorg bereid. Wat te denken van een overheerlijke gourmetschotel, luxe vishapjesschotel, haringschotel, sashimischotel of zalmsaladeschotel? Een luxe, uitgebreide visschotel - met onder andere huisgemaakte vissalades - is al verkrijgbaar vanaf 45 euro. Hoogland Vis biedt een zeer uitgebreid assortiment met voor ieder wat wils. Verse oesters, levende kreeften, kabeljauwhaasjes, visamuses, vers gebakken kibbeling, haring - vers van het mes - en kreeftensoep; de mogelijkheden zijn eindeloos. Verzekerd zijn van smakelijke, relaxte feestdagen en genieten van de heerlijkste visproducten? Kom langs in de winkel of bekijk de folder op de website.
Om teleurstelling te voorkomen, adviseert Hoogland Vis om bestellingen op tijd door te geven. Dat kan in de winkel aan de Hollandse Cirkel 1 in Zwaag of aan het Aagje Dekenplein 27 in de Kersenboogerd in Hoorn. Bestellen kan ook via www.hooglandvis.nl. De winkel in Zwaag is ook elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.

Artikel geplaatst op zondag 16 december 2018 - 06:00