Rodi

'Nóg meer Connected-boxen dan vorig jaar'
Knallend het jaar uit met spectaculair vuurwerk van Moped Brommershop

(Foto: Rodi Media/EH)

ZWAAG - Knallend met spectaculair vuurwerk het nieuwe jaar inluiden? Dat kan met Moped Brommershop in Zwaag. Daar zijn ze weer helemaal klaar voor de jaarlijkse vuurwerkverkoop. De winkel is onlangs omgetoverd tot een echte vuurwerkshop waar klanten het uitgebreide assortiment kunnen bekijken. "Onze collectie Connected-boxen is nóg groter dan vorig jaar", vertelt eigenaar Lodewijk Vermeer. "Daarmee hebben we de grootste collectie van Hoorn."


De enorm populaire Connected-boxen zijn volgens Lodewijk een uitkomst. "Je hoeft zo'n doos maar één keer aan te steken en dan krijg je een complete vuurwerkshow met prachtige effecten te zien. Wie verzekerd wil zijn van een mooi stuk vuurwerk, moet zeker zo'n box aanschaffen. Het is echt een belevenis. Bij ons hebben klanten keuze uit bijna zeventig verschillende exemplaren. Voor elke portemonnee zit er wel iets bij." Heel belangrijk: Moped verkoopt alleen maar professioneel kwaliteitsvuurwerk dat aan alle Europese veiligheidseisen voldoet.

Combideals en kortingen

Ook dit jaar komt Moped weer met extreme stuntprijzen met kortingen die oplopen tot wel 75 procent. Daarnaast zijn er zeer aantrekkelijke combideals waarbij Moped gratis vuurwerk weggeeft. Bekijk het allemaal in de online webshop of kom langs in de winkel. Online vuurwerk bestellen gaat heel makkelijk op www.hoornvuurwerk.nl. Bestellen kan tot en met 27 december en het vuurwerk kan op één van de verkoopdagen worden opgehaald in de winkel. "Op onze website kan je van elk soort vuurwerk een filmpje bekijken, zodat je precies weet wat je koopt. Daarnaast zijn bij ons natuurlijk ook veiligheidsartikelen verkrijgbaar, zoals een veiligheidsbril."
Kies nu het allermooiste vuurwerk bij Moped uit. Het adres van de winkel is De Oude Veiling 51 in Zwaag. De verkoopdagen zijn dit jaar vrijdag 28 december, zaterdag 29 december en maandag 31 december. De verkooptijden zijn 28 en 29 december van 8.00 tot 21.00 uur en 31 december van 8.00 tot de voorraad strekt. "We verkopen tpt tot het laatste uur knap vuurwerk. Niemand grijpt bij ons mis." Houd de website, de Facebookpagina én Instagram (@mopedbrommershop) in de gaten. Door de inzet van veel verkopers worden de wachttijden tot een minimum beperkt. Voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Artikel geplaatst op zaterdag 22 december 2018 - 06:00