Rodi

Tot 50 procent korting op veel modellen bij Wit Mobiliteit

Willem Wit en zijn zoon: eigenaar Michel Wit. (Foto: Wit Mobiliteit)

HOORN - "Wilt u in de zomer van 2019 een veilige scootmobiel van Wit Mobiliteit rijden, dan is dit nu uw kans! Omdat wij van veel leveranciers de nieuwe modellen in consignatie krijgen, ruimt Wit Mobiliteit op en kunt u tot vrijdag 1 februari dit jaar 50 procent korting krijgen op alle modellen in de showroom", aldus Wit Mobiliteit.


"Hebt u steeds meer moeite met het lopen van korte of lange afstanden? Of moet u steeds vaker nee zeggen tegen een dagje uit? Een scootmobiel biedt een praktische en eenvoudige oplossing die u snel weer mobiel maakt. Met een moderne variant van Wit Mobiliteit kunt u weer een visje halen op de markt, uw familie en vrienden bezoeken of zonder problemen boodschappen doen. Onze scootmobielen zijn eenvoudig in gebruik, hebben weinig onderhoud nodig en zijn zuinig. Met een scootmobiel kunt u weer veilig de deur uit wanneer u dat wilt!"

Kennis en know how

"De adviseurs van Wit Mobiliteit, onder leiding van eigenaar Michel Wit, hebben kennis en know how van elk model scootmobiel. Samen met u inventariseren zij graag uw specifieke wensen en behoeften, zodat u weloverwogen kunt kiezen voor een model dat precies bij u past", aldus Wit Mobiliteit.
Wit Mobiliteit is te bereiken via tel.: 085-0404828, e-mail: info@witmobiliteit.nl en bevindt zich op Rijnstraat 237 in Amsterdam en Kerkstraat 9 in Hoorn. Meer informatie: www.witmobiliteit.nl.

Artikel geplaatst op zondag 13 januari 2019 - 11:40

Foto's