Rodi

Starten met sporten in 2019 bij Fit4lady

Begin 2019 ook met een powerstart bij Fit4lady. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Fit4lady heeft weer een leuke vijfweekse actie, waarin vrouwen werken aan een betere gezondheid door verantwoord te bewegen. En door beter te eten. Voor 57,90 euro krijgen deelnemers startmetingen, een circuittrainingsprogramma, eindmetingen en -advies. Aanmelden kan tot 10 februari via de website van Fit4lady en bij alle dertien Fit4lady-clubs.


Arina van Damme, eigenaresse van Fit4lady, licht de actie toe. "Bij Fit4lady richten we ons op het vergroten van de levenslust van elke vrouw. Daarin speelt sporten een rol, maar er is meer. Vrijwel elke fitnessclub richt zich alleen op sporten en niet op al die andere dingen die ook helpen om slanker en fitter te worden en je meer tevreden met jezelf te voelen. Voor 57,90 euro train je zo vaak als je wilt, met persoonlijke coaching van onze trainsters. Op deze manier stellen we iedere vrouw in staat om 2019 met een powerstart te beginnen."

Volhouden

Arina: "Wij geloven niet in discountsport, maar in het bieden van waar voor je geld. Veel sportscholen halen leden binnen met een lage instapprijs en laten hen verder aan hun lot over. Wij begeleiden daarom intensief. Iedere deelneemster krijgt persoonlijke coaching tijdens elke training. We hebben een circuit dat zowel cardio- (lees: conditie, red.) training als spierkrachttraining omvat en dat je in een half uur doet. We werken intensief aan de BBB (buik billen benen) -zone en optimale vetverbanding. Twee keer per week is vaak voldoende, maar meer mag! Voeg je daarnaast beter eten aan beter bewegen toe, dan is de kans groot dat je beide beter inpast in je leven zonder dat je dit te grote offers kost. Dan hou je het niet alleen vol, maar ga je het zelfs waarderen. Onze leden houden het sporten veel langer dan gemiddeld bij een sportschool vol en vertellen mij dagelijks hoeveel beter ze zichzelf zijn gaan voelen door bewuster om te gaan met hun beweeg- en eetpatroon en meer ‘terug’ willen. De vijf weken zijn een mooie test om te kijken of de training bij je past. Volhouden zou mooi zijn maar dat bepaalt de sporter zelf."
Kijk voor meer informatie op www.fit4lady.nl.

Artikel geplaatst op zaterdag 12 januari 2019 - 06:00