Rodi

Magazijnleegverkoop bij EP:Beerepoot

Profiteer van de magazijnleegverkoop bij EP:Beerepoot. (Foto: aangeleverd)

ZWAAGDIJK-OOST - Het magazijn van EP:Beerepoot aan de Bollenmarkt in Zwaagdijk-Oost opent zondag 13 januari om 11.00 uur de deuren voor de populaire Magazijnleegverkoop. Profiteer acht dagen lang van extreem hoge kortingen op elektronica van topmerken. Wees er snel bij, want op is op.


De altijd drukbezochte Magazijnleegverkoop van EP:Beerepoot is inmiddels niet meer weg te denken. Het gehele magazijn wordt opgeruimd om plaats te maken voor de allernieuwste modellen en dat levert spectaculaire aanbiedingen voor de klant op. Wasmachines, drogers, (Oled)televisies, stofzuigers, koelkasten, inbouwapparatuur, koffiemachines en audio gaan weg voor bodemprijzen. Prachtige producten van onder andere Liebherr, Bosch, Samsung, Siemens, Philips, Miele, Sonos, Bose, Sony, LG, Jura en AEG zijn aanwezig.
Vele klanten weten inmiddels de weg naar het magazijn aan de Bollenmarkt wel te vinden. Niet alleen vanwege de hoge kortingen, maar ook vanwege het uitgebreide advies, de ongekende service en garantie die zij van EP:Beerepoot gewend zijn. Een mooie aankoop gedaan, maar geen ruimte in de auto? Maak zondag 13 januari gratis gebruik van de Mercedes-Benz bestelwagens van Gomes!
Van zondag 13 januari tot en met zondag 20 januariis men van harte welkom op Bollenmarkt 15, 1681 PJ in Zwaagdijk-Oost (WFO-terrein). Op beide zondagen is het magazijn van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Van maandag 14 januari tot en met zaterdag 19 januari zijn klanten van 9.30 tot 18.00 uur welkom. Kom langs en profiteer van extreme kortingen, maar met de service van EP:Beerepoot. Kijk voor meer informatie en extra aanbiedingen op www.epbeerepoot.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 11 januari 2019 - 15:16