Rodi

Allergie aanpakken zonder medicaties of crèmes

Via de Total Reset Methode (TRM) wordt het immuunsysteem gereset, zodat het immuunsysteem niet meer overdreven reageert op een allergeen (allergische prikkel). (Foto: Shutterstock)

HOORN - Last van een allergie? Of van het voorjaar als de pollen in de lucht zweven? Dat kan erg vervellend zijn. Maar wat doe je ertegen? Bij ZANG FU balancing is natuurkundig therapeut Henk Nijenhuis gespecialiseerd in het aanpakken van allergieën zonder medicaties of crèmes.


Via de Total Reset Methode (TRM) wordt namelijk het immuunsysteem gereset, zodat het immuunsysteem niet meer overdreven reageert op een allergeen (een allergische prikkel). ZANG FU-therapeut Henk Nijenhuis: "Het is soms wonderlijk hoe het kan dat mensen hier komen met een allergie waar ze al jarenlang last van hebben en dat ze er dan toch vanaf komen. Er komen hier klanten met milde vormen, maar ook met heftige vormen. En men kan voor allerlei verschillende stoffen allergisch zijn. Bekend is bijvoorbeeld de hooikoorts, gluten- en de kattenallergie, maar ook chronische verkoudheid komt vaak voor. Indien je in behandeling komt, hoef je niet vooraf te weten tegen welke stof je wel of niet kunt. Dat wordt tijdens de behandeling uitgetest. Als je een zonneallergie hebt of hooikoorts kun je het beste nu - in de winterperiode - in behandeling gaan. Zolang het weer gunstig voor je is. Ook eczeem, astma en stress zijn goed met de TRM te behandelen."
Meer weten? Kijk op www.zangfu.nl of bel 0229-796515.

Artikel geplaatst op zondag 20 januari 2019 - 06:00