Rodi

Cartridge City nu ook DHL ServicePoint

Eigenaar Femke Jacobs en medewerker Erwin Haring in de winkel aan het Breed in Hoorn. (archieffoto Rodi Media)

HOORN - Cartridge City aan het Breed in Hoorn richt zich op de verkoop van cartridges, toners en andere printbenodigdheden, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Sinds afgelopen november is Cartridge City ook DHL ServicePoint. "Als je pakketten verzendt via een DHL ServicePoint, weet je zeker dat ze veilig aankomen", vertelt eigenaar Femke Jacobs.

Klanten kunnen bij Cartridge City hun pakketten niet alleen versturen, maar ook ontvangen. "Heel handig natuurlijk, want dan loop je geen risico om de bezorger mis te lopen. Zodra je pakket klaarligt, ontvang je een bericht."
Cartridge City kan cartridges vullen van vrijwel alle printermerken. "Daarnaast hebben we ons eigen huismerk, dat we tegen een zeer gunstige prijs aanbieden. De meeste cartridges en toners hebben we hier op voorraad. Daarnaast gaan we uiteraard met onze tijd mee. Zo bieden we onze zakelijke klanten een aantrekkelijke service waarbij we op afstand kunnen zien of de cartridge van de printer bijna leeg is. Wanneer deze nog op tien procent staat, sturen wij een nieuwe cartridge naar het desbetreffende bedrijf. De klant betaalt alleen voor de cartridge zelf, de service bieden wij gratis aan."

Webshop

De constante service en kwaliteit van Cartridge City vormen volgens Femke de grote kracht van de winkel. "Onze medewerkers hebben echt verstand van zaken en kennen elke printer van binnen én van buiten. Bovendien testen wij alle opnieuw gevulde cartridges ter plekke, zodat klanten altijd verzekerd zijn van een goedwerkend exemplaar." Goed om te weten: alle producten van Cartridge City zijn online te bestellen via de webshop. Wie vóór 17.00 uur bestelt, heeft de bestelling de volgende dag al in huis.
Cartridge City is te vinden aan het Breed 29 in Hoorn. Telefoon: 0229-212157 (particulier) en 0229-214334 (zakelijk). Kijk voor meer informatie én de webshop op www.cartridgecity.nl.

Artikel geplaatst op zondag 27 januari 2019 - 06:00