Rodi

Negende editie nóg grootser en spectaculairder
BLØF, André Hazes en Davina Michelle komen naar Live in Hoorn

Het is de organisatie gelukt om BLØF te verleiden naar Live in Hoorn te komen. (Foto: aangeleverd)

HOORN - De negende editie van Live in Hoorn wordt een zeer speciale: zaterdag 22 juni zijn er opnieuw maar liefst twee hoofdacts te bewonderen in de megatent op het Pelmolenpad in Hoorn: BLØF en André Hazes! Wie erbij wil zijn, moet wél snel zijn; de voorverkoop start zaterdag 26 januari al.


Het is de organisatie gelukt om BLØF te verleiden naar Live in Hoorn te komen. BLØF speelde lange tijd geleden voor het laatst in de regio en hun populariteit is de laatste tijd gigantisch gestegen. BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single 'Liefs uit Londen' en scoorden sindsdien talloze hits als 'Aanzoek zonder Ringen', 'Alles Is Liefde', 'Holiday In Spain' en 'Zoutelande'. Sinds hun oprichting in 1992 bracht de band twaalf studio-albums uit en sleepte vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs. BLØF heeft een bijzonder succesvol 2018 achter de rug met de nummer-1 hit 'Zoutelande', een show in Ziggo Dome en een uitverkochte editie van Concert at SEA.

André en Davina

De 2019-editie belooft helemaal fantastisch te worden, want na het grote succes van vorig jaar is het de organisatie wederom gelukt: André Hazes komt ook naar Hoorn! Nu nog grootser en spectaculairder. In 2019 staat André wederom in Hoorn op de bühne voor een anderhalf uur durende spetterende show. Hij wordt vergezeld door de eigen liveband en zangeressen. Davina Michelle is momenteel mega populair en ook zij staat met haar band op het podium in Hoorn. In 2018 was ze te zien in het programma Beste Zangers, met het nummer Duurt te lang. Twee dagen na de uitzending belandde dit nummer op de eerste plaats van zo’n beetje alle charts en stond ze stond acht weken op de eerste plek in de Top 40. Nooit eerder stond een Nederlandse zangeres zo lang bovenaan de hitlijst. En de feestvreugde wordt alleen maar groter als je bedenkt dat daarnaast ook de Snollebollekes en Qmusic het Foute Uur Live komen optreden op 22 juni.
Live in Hoorn is een initiatief van de West-Friese ondernemers Kees Verbeek en Marinus Zoutendijk van hoofdsponsor Abovo Media en Rob Ursem. Samen met sponsors als Hét Hypotheekbureau, Voegbedrijf Eksteen, Van der Valk Hotel Hoorn, EP: Beerepoot, Van der Laan, Sense Keukens, Move Finance, Alsema van Duin juridisch adviseurs & notarissen, VANDERLAANGROEP Accountants & Belastingadviseurs, Rinkel & Smit, Jos Bouwhuis Tuinen, M2 Printing, Hoekstra & van Eck Makelaars, Noordhollands Dagblad, Encis, Loos Cacao, Rabobank, Poeliersbedrijf Van der Laan, Rodi Media, Autobedrijf Peter Ursem, BaanBereik, Welkers, NH Media, Boos Bestratingen, Dusseldorp BMW, De Eekhoorn Dutch Furniture, Strukton Civiel en KS Verlichting zorgen zij ervoor dat de entreeprijs voor dit prachtige evenement laag gehouden kan worden.
Kaartverkoop

Een ticket kost 34,75 euro exclusief servicekosten. Kaarten zijn te bestellen via www.liveinhoorn.nl of via www.ticketmaster.nl. De voorverkoop start zaterdag 26 januari om 6.00 uur. Telefonisch bestellen bij Ticketmaster kan ook: 0900-3001250 (60 cpm). Ten slotte zijn kaarten verkrijgbaar via de app van Ticketmaster en bij alle winkels van Primera.
Meer informatie over de acts en het laatste nieuws over Live in Hoorn is te vinden op www.liveinhoorn.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 25 januari 2019 - 15:00

Foto's