Rodi

Driedaagse opruiming bij PartyCom Kledingverhuur

Honderden kostuums en accessoires worden tegen zeer aantrekkelijke prijzen verkocht. (Foto: aangeleverd)

ZWAAG - Op zoek naar een leuke outfit voor de carnaval? Actief op school, kinderdagverblijf, in het theater of op toneel? Of zijn de kinderen of kleinkinderen helemaal gek van verkleden? Dan is dit dé kans! Voor de vijfde keer in het zeventienjarig bestaan organiseert PartyCom Kledingverhuur 30, 31 januari en 1 februari een megagrote driedaagse opruiming, waarbij honderden kostuums en accessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen worden verkocht.


In het grote voorportaal van het bedrijf staan rekken vol kleding. Thematisch, maar ook theaterkostuums. Bakken met hoeden en tassen die voor een paar euro een nieuwe eigenaar krijgen. Rijen met schoenen en bakken met pruiken. Prijsbordjes met daarop onder andere 2,50, 5, 7,50 en 15 euro. De verwachting is dat het druk zal worden. "Vorig jaar was er enorm veel animo", vertelt Daniëlle van PartyCom. "We willen met deze verkoop ruimte maken voor de nieuwe collecties en met name ook investeren in onze gala-afdeling. We zien dat de vraag naar galakleding blijft toenemen. Dagelijks kleden we heren in een mooie smoking en dames in een cocktail- of galajurk. Ook in grote maten hebben we enorm veel keuze, daarin zijn we echt gespecialiseerd. Natuurlijk maken we ook ruimte voor nieuwe carnavalskostuums, want ook daar krijgen we het de komende weken weer erg druk mee. Er gaan ook een aantal dezelfde kostuums de verkoop in, wat natuurlijk erg interessant is voor groepen. Kortom, het is zeker de moeite waard om even langs te komen."
De verkoop start woensdag 30 januari om 10.00 uur. Die dag is de winkel tot 18.00 uur open. Donderdag 31 januari is iedereen van 10.00 tot 20.00 uur welkom en vrijdag 1 februari van 10.00 tot 18.00 uur. Het adres van PartyCom is De Marowijne 39 in Zwaag. Telefoon: 0229-261410. Meer informatie: www.partycom.nl.

Artikel geplaatst op zondag 27 januari 2019 - 06:00