Rodi

Kledingwinkel Doe Wat in wijkcentrum de Zaagtand

Kledingwinkel Doe Wat. (Foto: aangeleverd)

HOORN - Sinds jaar en dag verkoopt Doe Wat in wijkcentrum De Zaagtand mooie tweedehandskleding voor een zacht prijsje. Het is in deze dure tijden zeker de moeite waard om eens langs te komen.


Klanten kunnen bij Doe Wat kleding kopen, maar ook zelf inbrengen. Dat levert ook nog iets op; eigenaren ontvangen de helft van de verkoopprijs van de kleding die wordt verkocht. Niet verkochte kleding krijgen ze weer terug krijgen en anders wordt het opgehaald voor het goede doel. De vrijwilligers zijn zeer kritisch op de inbreng van kleding; er wordt op toegezien dat kleding schoon, heel en eigentijds is. De collectie wisselt geregeld; elke week is er iets nieuws te vinden.
Doordeweeks is de winkel dagelijks, behalve op dinsdag geopend en trekt veel klanten. Als extraatje is de winkel ook open op de derde zondag van de maand. De vrijwilligers zijn altijd bereid om u alles te vertellen over de werkwijze. Voor de exacte openingstijden kunt u terecht op www.netwerkhoorn.nl of bel even naar De Zaagtand: 0229 855700.

Artikel geplaatst op dinsdag 05 februari 2019 - 11:37