Rodi

Mobiel Interieur Leolux Select Store totaal vernieuwd
Dutch design, met oog op kwaliteit, stijl en diversiteit

De Leolux Select Store is geheel vernieuwd bij Mobiel Interieur in Andijk. Kom ook een kijkje nemen! (Foto: (Vincent de Vries / Rodi Media)

ANDIJK – Wie plannen heeft om het interieur te veranderen is bij Mobiel Interieur in Andijk aan het juiste adres, sinds kort is de Leolux store totaal vernieuwd en geeft een goed beeld waar Mobiel Interieur voor staat. Klanten komen uit de regio, maar ook van ver, niet alleen om de kwaliteit en diversiteit die in de prachtige showroom te vinden zijn, maar ook voor de gemoedelijke sfeer en de klantgerichtheid van de medewerkers.


Sommige mensen weten ongeveer wel wat ze willen, maar het is soms lastig om het totaalplaatje te zien. “Bij ons is dat geen probleem”, geeft Gerrit-Jan van der Leek aan. “Door onze gekwalificeerde interieurstylisten worden in de winkel veel verschillende presentaties neergezet in diverse stijlen. Wij bieden klanten door middel van het computerprogramma ‘Creator’ en de “roomplanner” een totaalbeeld. Hoe hun huiskamer er natuurgetrouw uit komt te zien. Maar dat is nog niet alles, zelfs alle kleuren kunnen wij aanpassen naar de wensen van de klant. Zo hebben zij een goed beeld van de werkelijkheid.”
Leolux uit Venlo levert Dutch Design van verschillende internationale ontwerpers. Alleen de dealer die een totaal aanbod heeft en het advies en presentatie op niveau krijgt het predicaat 'Select Store'. Alle meubelen zijn handgemaakt en stralen vakmanschap, stijl en kwaliteit uit. Wie een bezoek brengt aan Meubel Interieur, kan dat beamen.

Stap verder

De Select Store was voor het team van Mobiel Interieur het startpunt. De laatste maanden onderging deze afdeling een metamorfose, met een speciale advieshoek waar bij daglicht de kleuren goed worden beoordeeld. Door middel van de Leolux 'creator' kan elk meubel in de gewenste kleur worden getoond. Mobiel Interieur gaat net even een stap verder in het advies naar de klanten toe. “Wij zijn een professioneel modern bedrijf, maar met een gemoedelijk dorps karakter”, legt Gerrit-Jan uit. “De klant met raad en daad bijstaan vinden wij heel belangrijk, maar onze verantwoordelijkheid ligt uiteindelijk bij het eindresultaat. Klanten kunnen natuurlijk vrijblijvend een kijkje nemen en als ze advies nodig hebben, stappen wij in. Desgewenst geven wij ook advies aan huis en kleuradvies voor schilderwerk en wandafwerking. Wij bieden een collectie aan die niet alleen bestaat uit bijvoorbeeld zitmeubelen, maar om het plaatje compleet te maken ook karpetten, luxe wandbekleding -met momenteel veel nieuwe exclusieve behangsoorten- prachtige gordijnstoffen en raamdecoratie. Een groot aanbod in diverse stijlen in verschillende prijsklassen.”
Mobiel Interieur is gevestigd aan Dijkweg 50 in Andijk. Een eerste indruk? Kijk op www.mobielinterieur.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 21 december 2016 - 11:32Reacties (0)


Reageer