Rodi

Populaire magazijnleegverkoop bij EP:Beerepoot van start

Kom langs tijdens de magazijnleegverkoop en profiteer van unieke kortingen. (Foto: aangeleverd)

ZWAAGDIJK-OOST - De populaire magazijnverkoop van EP:Beerepoot in Zwaagdijk-Oost gaat zondag 15 januari om 11.00 uur van start. Er zijn hoge kortingen op elektronica van topmerken en bodemprijzen zijn gegarandeerd. Kom langs en geniet van unieke kortingen!


De altijd drukbezochte magazijnleegverkoop van EP:Beerepoot is inmiddels niet meer weg te denken. Het gehele magazijn wordt opgeruimd om plaats te maken voor de allernieuwste producten en dat levert grootse aanbiedingen op. Dit keer gaan onder andere televisies (meer dan vijfhonderd), wasmachines, stofzuigers, koelkasten, drogers, inbouwapparatuur, koffiemachines en audio van A-merken als Bosch, Samsung, Philips, Jura en AEG weg voor bodemprijzen.
Keer op keer is de populaire magazijnleegverkoop een groot succes en weten vele klanten de weg naar het magazijn van EP:Beerepoot te vinden. Zij komen niet alleen langs vanwege de spectaculaire kortingen en meeneemprijzen, maar ook vanwege het uitgebreide advies, de ongekende service en garantie die zij van EP:Beerepoot gewend zijn. Deze gelden vanzelfsprekend ook tijdens de magazijnleegverkoop.
Van zondag 15 tot en met zondag 22 januari is iedereen welkom in het magazijn (Markthuys WFO, Graanmarkt 11 in Zwaagdijk-Oost) om te profiteren van de hoge kortingen. Zondag 15 en zondag 22 januari is het magazijn van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Van maandag 16 tot en met zaterdag 21 januari zijn de deuren van 10.00 tot 18.00 uur open.

Artikel geplaatst op zondag 15 januari 2017 - 06:00Reacties (0)


Reageer