Rodi

'Vroeger was alles beter' en Vrijmibo XXL in de Bloesem

WOGNUM - Bart Frankfort en Elco Mol presenteren vrijdag 10 en zaterdag 11 maart twee feesten in sportcentrum de Bloesem in Wognum. Vrijdag 10 maart vindt de Vrijmibo XXL plaats en zaterdag 11 maart het feest 'Vroeger was alles beter'.


De Vrijmibo (vrijdagmiddagborrel) XXL is een feest voor jongeren en ouderen. Voor deze tweede editie van de vorig jaar uitverkochte Vrijmibo XXL zijn natuurlijk weer leuke artiesten geboekt, waaronder Sven the pianoman (plus band). Sven is een van de oprichters van de succesvolle show Booming Pianos. Na negen jaar met deze show op tour te zijn geweest, besloot hij in 2014 zijn eigen show te starten. Hij neemt op de Vrijmibo zijn band mee. Verwacht een drummer, saxofonist, zangeres en gitarist die Sven bijstaan bij zijn te gekke show. Ook Het Feestteam is van de partij. Deze mannen weten echt hoe ze een feestje moeten bouwen; ze zijn niet voor niets meerdere malen verkozen tot beste feestact van Nederland! Mis deze legendarische afsluiter niet.
Zaterdag 11 maart is het tijd voor 'Vroeger was alles beter'. Tijdens dit feest kunnen de bezoekers genieten van de muziek van die goede ouwe tijd. Dit is de tweede editie en er wordt groots uitgepakt. Niemand minder dan Oud Sesam en de Howling Hurricanes treden deze avond op. Mis dit nostalgische hoogtepunt niet!
Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.pedevents.nl.

Artikel geplaatst op zondag 15 januari 2017 - 06:00