Rodi

Eerste Peut tankstations van West-Friesland

Gerda Kaarsemaker en Ton Koper stappen van Total over naar Peut. Klanten worden vanaf 9 maart aangenaam verrast. (Foto: aangeleverd)

MEDEMBLIK/WERVERSHOOF – De tankstations Koper Medemblik en Wervershoof worden van Total omgekleurd naar Peut. Gerda Kaarsemaker en Ton Koper kwamen tot dit besluit, omdat het huidige contract met Total afliep. Beiden zijn enthousiast over de tankformule die is aangesloten bij de coöperatie De Vrije pomp. Naast concurrerende prijzen, biedt Peut een aansprekend spaarprogramma: gooi de tank vol en spek jouw club!


Ton en Gerda vonden het tijd om rond te kijken naar een formule die goed bij hen past en waar ze toekomst in zien. Beiden kwamen snel uit op De Vrije Pomp: geen druk van de grote merken en een grotere vrijheid van handelen. Via de BETA (Belangenvereniging Tankstations) kwamen ze in contact met De Vrije Pompformule Peut. Ton: "We bleken tegen dezelfde dingen aan te lopen en voelden ons gelijk goed bij waar Peut voor staat.” Het voordeel is, dat bij de inkoop van de brandstof de tussenhandel uit het proces wordt geschrapt. “Hierdoor kunnen wij onze klanten een meer concurrerende prijs aanbieden!", vertelt de pomphouder uit Wervershoof enthousiast.
Het spaarprogramma van Peut gaf de doorslag. Gerda: “Toen we hoorden van Tank en Schenk was de keuze snel gemaakt. Door mijn betrokkenheid bij diverse besturen weet ik dat er veel goede ideeën zijn bij verenigingen, maar dat de financiën daarvoor vaak ontbreken. Met één klik op de tablet na de tankbeurt, wordt 1 cent per liter aan een club naar keuze gedoneerd. Op deze manier geven we verenigingen een duwtje en kunnen lokaal écht iets betekenen!"
Klanten maken vanaf 9 maart kennis bij de Koper tankstations in Medemblik en Wervershoof met de nieuwe tarieven en het spaarsysteem van Peut. Gerda: "Wie komt tanken, is aangenaam verrast. We hebben er veel zin in!"

Artikel geplaatst op dinsdag 07 februari 2017 - 14:56