Rodi

Knipping Kozijnen genomineerd

Het team van Knipping Kozijnen zet wensen van klanten om in een mooi, kwalitatief eindresultaat. (Foto: Richard de Beer)

ZWAAGDIJK – Knipping Kozijnen in Zwaagdijk is genomineerd voor de Rabobank West-Friesland Méér prijs 2017. Een West-Fries familiebedrijf dat Nederland mooier maakt met onderscheidende kozijnen, deuren en dakkapellen.


Jacob Wiering ondertekende, samen met zijn broer en twee zussen, acht jaar geleden de overname van Knipping Kozijnen. De crisis was net begonnen. “Ondanks die onzekere tijd, hebben wij het bedrijf gevormd zoals het nu is: een innovatief en onderscheidend bedrijf.”
Door de unieke combinatie van kunststof en aluminium vervaardigde Knipping Kozijnen een eigen productlijn met onderhoudsvrije kozijnen, (tuin)deuren, schuifpuien, dakkapellen en draai-/kiepramen. Verkrijgbaar in elke maat, kleur en vorm, met een authentieke, moderne of klassieke uitstraling, inclusief glas-in-lood venster. De basisconstructie is van kunststof, met aan de buitenzijde aluminium gepoedercoate schaaldelen. Door deze unieke opbouw is het relatief eenvoudig om deze goed te isoleren. De kozijntechnologie voldoet aan de nieuwste technische en energetische eisen.

Showroom

De ontwikkeling en fabricage van de producten vindt plaats in Zwaagdijk. De showroom aldaar is zeven dagen per week geopend. Particulieren en aannemers zijn van harte welkom om een kijkje te nemen. "Onze klanten zien de toegevoegde waarde van de materialen en kwaliteit die wij leveren." Wie op zoek is naar een betrouwbaar, kwalitatief en flexibel bedrijf is bij Knipping Kozijnen aan het juiste adres.
“Wij zijn trots op onze nominatie voor de Rabobank West-Friesland Méér prijs 2017”, besluit Jacob, “het is een blijk van waardering voor onze inzet en creativiteit.”
Knipping Kozijnen is gevestigd aan Zwaagdijk 304 in Zwaagdijk.
Meer informatie is te vinden op www.knipping.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 07 februari 2017 - 16:23Reacties (0)


Reageer