Rodi

PKDeuren specialist in garage- en bedrijfsdeuren

"Klanten willen een goedwerkende garagedeur voor jaren. In ons assortiment hebben wij verschillende kwaliteitsmerken." (Foto: aangeleverd)

WERVERSHOOF - PKdeuren, specialist in Garagedeuren en Bedrijfsdeuren, groeit gestaag door. Sinds de verhuizing naar een groter pand met showroom wisten vele klanten het bedrijf te vinden.


Eigenaar Paul Kersting legt uit dat de vraag naar een kwalitatief goede deur toeneemt. "Klanten willen immers een goedwerkende garagedeur voor jaren. In ons assortiment hebben wij verschillende kwaliteitsmerken waaronder Teckentrup ,Hörmann en Novoferm. Er is voor onze klanten een gezellige showroom gerealiseerd. Daar kunnen zij de verschillende garagedeuren vrijblijvend bezichtigen. De showroom is op afspraak geopend, ook in de avond en weekend is geen probleem." Bellen voor een afspraak is mogelijk via 06-1804134.

Scherp geprijsd

"Natuurlijk zijn de garagedeuren ook zeer scherp geprijsd", vervolgt Kersting. "Dus er is altijd wel wat voor uw gading bij. Onze geïsoleerde garagedeuren zijn altijd 40 mm dik en voorzien van rondom goed sluitende rubberafdichtingen. Ook tussen de panelen zit een afdichting om een goede isolatie te verkrijgen."

Assortiment

PK levert en repareert deuren in alle vormen en maten. Van brandwerende deuren tot industriedeuren. Deze specialist werkt aan bedrijfsdeuren, garagedeuren, rolluiken en zonwering en is tevens dealer van Teckentrup Hörmann en Novoferm, en levert onderdelen voor alle merken.

Reparatie en onderhoud

Door de enorme ervaring van meer dan twintig jaar werkend aan alle merken, weet PK Deuren elke storing of reparatie snel en vakkundig op te lossen voor een aangename prijs. Ook voeren zij het preventief onderhoud en de verplichte keuring aan de deur vakkundig uit met (indien nodig) een eerlijk reparatieadvies.

PK Deuren, Handelsweg 1A, 1693AZ Wervershoof. Showroom op afspraak geopend 06-18041349.
Info@pkdeuren.nl
www.pkdeuren.nl

Artikel geplaatst op zondag 19 maart 2017 - 06:00Reacties (0)


Reageer