Rodi

Tien jaar 'ouderwets goede service' bij Tweewielercentrum Midwoud

Melvin: "De klant staat centraal en daar hoort ook een stuk service bij." (Foto: Rodi Media)

MIDWOUD - Damesfietsen, herenfietsen, kinderfietsen, racefietsen, elektrische fietsen, maar ook bijvoorbeeld fietstassen en kinderzitjes; Tweewielercentrum Midwoud biedt het allemaal. Al tien jaar is de fietsenzaak van Melvin Helmink in Midwoud te vinden. "En al die jaren doe ik mijn werk met heel veel plezier", benadrukt hij.


Ook voor fietsreparaties en onderhoud kunnen klanten bij het Tweewielercentrum binnenlopen. Wie een fiets voor reparatie langs brengt, kan rekenen op een leenfiets. "Daarnaast bieden we een ophaalservice. Dat betekent dat we de fiets de klant thuis komen ophalen als het niet lukt om deze zelf te brengen." Het Tweewielercentrum hanteert nog steeds de ouderwetse service van vroeger, zo vertelt Melvin. "Eigenlijk is alles bij ons mogelijk en zijn alle wensen bespreekbaar. De klant staat centraal en daar hoort ook een stuk service bij. Het contact met mijn klanten vind ik trouwens het aller leukste aan mijn werk. Mijn doel is dat mensen hier blij de deur uitgaan en dat blijft mooi om te zien. Bij deze wil ik ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om mijn klanten te bedanken voor hun vertrouwen en de fijne samenwerking de afgelopen tien jaar!"

Actie

Vanwege het tienjarig bestaan, heeft Melvin nu een leuke actie. Wie een elektrische fiets aanschaft, krijgt daarbij een gratis accu-upgrade van 300 naar 600 watt. Bovendien krijgt de klant vijf jaar garantie (normaal gesproken is dat twee jaar) en één jaar gratis verzekering erbij. Een mooie gelegenheid om nu dus langs te komen! "Wij hebben speciale demofietsen om uit te proberen, zodat klanten op hun gemak even proef kunnen rijden."
Sinds afgelopen september zit Tweewielercentrum op de Korteling 2 in Midwoud. Telefoon: 0229-203379. Kijk voor meer informatie op www.twcmidwoud.nl.

Artikel geplaatst op zondag 09 april 2017 - 06:00Reacties (0)


Reageer