Rodi

Kaarten voor John Mayer Tribute Band beschikbaar

(Foto: aangeleverd)

WERVERSHOOF - In De Schoof in Wervershoof staat zaterdag 29 april de John Mayer Tribute Band op de bühne. Om 20.30 uur worden de deuren geopend en laat de John Mayer Tribute Band met volle overtuiging de muziek van John Mayer horen; ze nemen bezoekers mee in een muzikale liveshow!


Deze band is bij elkaar gekomen door de liefde voor de muziek van John Mayer. Frontman Ruud Schouten speelt en zingt de nummers van John Mayer al vanaf het moment dat hij net doorbrak in Nederland. Hij neemt dan ook de rol van John Mayer op zich. Mede door de muziek van John Mayer en zijn fantastische gitaarspel is hij conservatorium gaan doen en heeft deze positief afgerond! Zjon de Bruin, de initiatiefnemer van de band, speelt de basgitaar binnen de John Mayer Tribute Band. Zijn inspiratie haalt hij uit bassisten zoals Pino Palladino en David Labruyere; beiden bassisten die met John Mayer spelen! Een steady groove hoort bij de muziek van John Mayer. Drummer Bob Philipse zorgt daarvoor. Op het conservatorium in Groningen leerde hij de kneepjes van het vak en is al jaren professioneel muzikant. Toetsenist Patrick Rus vult deze muzikanten uitstekend aan en weet muzikaal precies waar hij kan kleuren om de songs van John Mayer zo mooi mogelijk te brengen.
Mis deze band niet en reserveer alvast kaarten door de website te bezoeken: www.deschoof.net. Uiteraard is het ook mogelijk om te bellen of mailen naar De Schoof: 0228-581876 of info@deschoof.net.

Artikel geplaatst op maandag 10 april 2017 - 11:35Reacties (0)


Reageer